Een duurzame jas voor uw gevel

Een mooie, verzorgde gevel is hét visitekaartje van uw huis en geeft uw woonst een duurzame en frisse aanblik. Voegwerken & Gevelrenovatie VL-B uit Rijkevorsel kan u helpen dit te realiseren.

Gevelbehandeling op maat

Wanneer u aan gevelrenovatie denkt, komen wij graag langs om uw gevel van naderbij te bekijken en professioneel advies te verlenen over de vooropgestelde behandeling.

Gevelrenovatie is een secuur werk en moet met de nodige omzichtigheid gebeuren. Ons eerste werk is dan ook een goede beschermlaag aanbrengen op ramen en deuren zodat deze gevrijwaard blijven tijdens de gevelrenovatie.

Expertise in gevelrenovatie

Voegwerken & Gevelrenovatie VL-B voert de volgende werken uit:

  • Herstellingen van oude bakstenen, strikken en schouwen
  • Afspuiten van de gevel via hogedrukreiniging
  • Volledige gevelrenovatie met behulp van een chemisch product

Vooraleer we de gevelrenovatie aanvatten, ontslijpen wij eerst de oude voegen. Nadien spuiten wij de gevel af onder hoge druk. Als de gevel echt vuil is, gebruiken wij een chemisch, maar niet gevaarlijk product dat een mooi resultaat oplevert. Nadien brengen we het nieuwe voegwerk aan in de door u gekozen kleur.

Een beschermlaag voor uw gevel

Indien u dit wenst, brengen wij ook een waterafstotend product aan in de vorm van een siliconenpasta. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst, of een offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet en contacteer ons via onze contactpagina. Wij bekijken graag samen met u de verschillende opties voor gevelrenovatie.


Back to Top